Particulieren Containerreiniging

Blijven er afvalresten achter in uw container wanneer deze geleegd is? Heeft u last van de nare geuren die afvalcontainers kunnen verspreiden? Voelt u er niks voor om zelf uren bezig te zijn met de reiniging van uw kliko? Laat uw container dan periodiek reinigen met de milieuvriendelijke containerreinigingsdienst van LIMCON.

Hoe werkt het?

De ECO Container Cleaner die gebruikt wordt voor de containers te reinigen is speciaal door Limcon ontwikkeld. Dit nieuwe concept boekt vele vooruitgangen op gebied van milieu zoals o.a. waterbesparing, riool- en grondwaterbescherming en vermindering van uitstoot. Voor het oogpunt van de klant is dit concept een vooruitgang op het gebied van hygiëne, stankoverlast en uitstraling (geen afval en water voor uw huis).

Hoe vaak wordt er gereinigd?

De abonnementen kunt u zelf bepalen. Er start al een pakket waarbij we 1x per kwartaal de GFT- of restafvalbak kunnen reinigen. De prijzen variëren vanaf  €39,- per jaar. In totaal zijn er 3 verschillende pakketten die u kunt vinden als uw postcode binnen de Gemeente Echt-Susteren - Maasgouw - Roerdalen - Leudal valt.

Door heel Limburg is Limcon ook actief op de zakelijke markt. Hiervoor kunt u naar de pagina voor bedrijfsmatige containerreiniging gaan. Dus bespaar uzelf tijd, energie en ergernissen door uw containerreiniging door LIMCON te laten verzorgen.

Klik hier voor aan te melden

 

https://youtu.be/SjuDQDIxsCk